Web Analytics Made Easy - Statcounter

هر نامزدی که قصد شرکت در رقابت مهم انتخابات را دارد، باید روش صحیح تبلیغات انتخاباتی را آموزش ببیند. شرط اصلی پیروزی در این رویداد، آگاهی و اجرای ترفندهای تبلیغاتی و جمع‌آوری ایده‌های انتخاباتی است. اصول حاکم بر تبلیغات انتخاباتی را می‌توان از اینجا به طور کامل مطالعه کرده و اگر قصد شرکت در انتخابات را دارید، در کمپین انتخاباتی خود اعمال کنید

 ببرند، قطعا نتیجه‌ی موفقیت آمیزی در پایان خواهند گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه از انواع تبلیغات انتخاباتی و ترفندهای مهم آن بیشتر خواهیم گفت.

کدام روش تبلیغ برای انتخابات بهتر است؟ 
در هر دوره از انتخابات و به سبب پیشرفت تکنولوژی، راهکارهای تبلیغات انتخاباتی تغییرات قابل توجه‌ای می‌کنند. این تغییرات باعث پیش‌برد کمپین و تعیین تکنیک های انتخاباتی جدید می‌شود. در واقع به کمک چنین متدهایی می‌توان تا حد زیادی تخمین زد که درصد پیروزی کاندید مورد نظر در انتخابات چقدر است. هدف اصلی نامزدهای انتخاباتی این است که در روز رای گیری بالاترین میزان مشارکت را به دست بیاورند. سوالی که اغلب آن‌ها در این دوران از کمپین و تیم خود دارند این است که چگونه در انتخابات رای جمع کنیم؟ سوالی مهم که پاسخ آن می‌تواند راهگشا باشد.

تبلیغ برای یک نامزد انتخابات باید بر اساس قواعد و همچنین روش‌های موثر موجود صورت بگیرد. تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری 1400 در واقع از چند ماه پیش از خردادماه آغاز می‌شود. اگر فردی از شرکت خود در انتخابات اطمینان دارد، باید برنامه ریزی انتخاباتی را زودتر از شروع رسمی زمان تبلیغات در نظر بگیرد. البته این به آن معناست که تبلیغات به گونه‌ای باشد که تخلف انتخاباتی محسوب نشود. باید دقت داشت که تمام موارد مربوط به اصول تبلیغات انتخاباتی بر اساس آنچه شورای نگهبان و ستاد انتخابات کشور اعلام می‌کند باشد. این مورد شامل انتخابات شورای شهر و روستا نیز می‌شود. با در نظر گرفتن تمام این قوانین، حال می‌خواهیم بدانیم کدام روش های نوین تبلیغات انتخاباتی کدام می‌تواند منجر به پیروزی در آن شود.

ترفندهایی برای موفقیت در تبلیغات انتخاباتی
ساخت ویدیو تبلیغاتی: یکی از تاثیرگذارترین و ضروری‌ترین فعالیت‌هایی که کمپین انتخاباتی یک نامزد باید انجام دهد، ساخت ویدیو تبلیغاتی و یا فیلم تبلیغاتی است. در سال‌های اخیر این موضوع به‌شدت تاثیر مثبت و حتی منفی بر روی روند تبلیغات و کسب آرای نامزدها گذاشته است. اهمیت این اقدام به طوری است که تیم تبلیغاتی کاندیدا حاضر است هزینه‌ی هنگفتی برای آن خرج کند و یک تیم فیلم‌سازی حرفه‌ای را ناظر و مجری انجام این کار در نظر بگیرد. بسیاری از کارگردان‌های موفق سینمای ایران ساخت فیلم‌های تبلیغاتی را در انتخابات اخیر بر عهده گرفته‌اند. پیامی که از ویدیو و انتشار آن در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های تلویزیونی به مخاطب منتقل می‌شود، به دلیل محبوبیت محتوای ویدیویی اثر قابل توجه‌ای بر روی شرکت کنندگان در انتخابات می‌گذارد.

ارسال پیامک انتخاباتی: تیم تبلیغاتی همواره به دنبال این است که از روشی استفاده کند که هم با سرعت بالایی پیام انتخاباتی را به انبوهی از مردم برساند و هم هزینه‌ی معقولی داشته باشد. چنین ویژگی‌ای را می‌توان در ارسال اس ام اس انتخاباتی پیدا کرد. پیامک انبوه به روند تبلیغات نامزدهای انتخاباتی کمک می‌کند تا پیامی که دارند که شامل شعار انتخاباتی، آخرین اخبار انتخابات، زمان گفتگوها، مناظره‌‌ها و ... است را در زمان کوتاهی به اغلب مردم برساند. شاید بتوان گفت بهترین ترفند تبلیغاتی برای جذب آرا همین ارسال پیامک انتخاباتی باشد.

تبلیغات در شبکه‌های مجازی: واضح است که شبکه‌های مجازی در حال حاضر نقشی اساسی در نحوه‌ی ارتباط و کسب اطلاعات ضروری و مهم زندگی ما ایفا می‌کند. تاثیر کانال‌های اطلاع‌رسانی آنلاین بر روی مخاطبان باعث شده که رسانه‌های مجازی به مهم‌ترین و حتی اولین رسانه‌ی خبری تبدیل شوند. کاندیداهای انتخابات نیز از امکاناتی که شبکه‌های مجازی در تبلیغات انتخاباتی در اختیارشان می‌گذارد استفاده می‌کنند.  انتشار پست های انتخاباتی در اینستاگرام، توئیت‌های سیاسی و مرتبط با برنامه‌ی نامزدها در توئیتر، پخش ویدیوهای تبلیغاتی در آپارات و اینستاگرام، اطلاع‌رسانی از جلسات و گفتگوها در تلگرام و همچنین برگزاری جلسه آنلاین گفتگو محور در کلاب هاوس از جمله مهم‌ترین اقداماتی است که تیم رسانه‌ای نامزدها باید در این شبکه‌های اجتماعی انجام دهند. از دیگر روش‌هایی که می‌توان در شبکه‌های اجتماعی به‌کار برد، استفاده از چهره‌های مطرح سیاسی، هنری، ورزشی و مجازی است. دعوت این افراد به رای دادن به نامزد انتخاباتی قطعا تاثیر قابل توجه‌ای بر روی نظر مردم خواهد گذاشت.

دیدارهای حضوری و آنلاین کاندیدای انتخابات با مردم: گفتگوی دوطرفه همواره راهکاری فوق‌العاده بر تاثیرگذاری روی مخاطب است. در این روزها که به دلیل شیوع کرونا روش‌های تبلیغات انتخابات نیز دچار تغییر شدند و امکان برگزاری تجمعات حضوری نیست، توصیه‌ی اصلی این است که نامزدها از بستر فضای اینترنت استفاده کرده و دیدارهای آنلاین با انبوهی از طرفداران و شرکت‌کنندگان در انتخابات ترتیب دهند.

شعار انتخاباتی: تاثیری که انتخاب یک متن کوتاه انتخاباتی که همان شعار باشد بر روی مردم می‌گذارد بر هیچ‌کس پوشیده نیست. بسیاری از مهم‌ترین افراد سیاسی مشهور دنیا با همان چند کلمه‌ای که پا به عرصه‌ی انتخابات و سیاست گذاشته‌اند هنوز شناخته می‌شوند. انتخاب صحیح شعار انتخاباتی یک کاندید ریاست جمهوری و یا شورای شهر می‌تواند همه‌چیز را به نفع یا به ضرر او تغییر دهد. بنابراین ضروری است که این شعار با همفکری مشاوران انتخاباتی و تیم رسانه‌ای برگزیده شود. استفاده از این جمله‌ی کوتاه در پوسترهای انتخاباتی و سخنرانی‌ها به هرچه بیشتر مطرح شدن وعده‌ها، هدف نامزد و شخص او در میان مردم کمک فرآوانی می‌کند.

رقابت‌های سیاسی، برای کاندیداها و تیم آن‌ها بسیار نفس‌گیر، حساس، پر تنش و طاقت‌فرسا خواهد بود. برای رفع چنین مشکلاتی پیشنهاد می‌شود نکات مطرح شده با مشورت افراد خبره و با تجربه در ساختار یک ستاد انتخاباتی و چارت تشکیلاتی کمپین تبلیغاتی آورده شود. نامزدهای ریاست جمهوری و شورای شهر و روستا ۱۴۰۰ با تکیه بر این روش‌های جدید و موثر، مردم را از برنامه‌های خود آگاه می‌کنند. تجربه نشان داده که تلفیق این روش‌ها و همچنین تمرکز اصلی بر روی موثرترین آن‌ها (پیامک انتخاباتی) می‌تواند کاندیدا را در مسیر پیروزی در انتخابات قرار دهد.‌‌/ انتخاب

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: تبلیغات انتخاباتی تبلیغات انتخابات ی انتخابات ی نامزدها بر روی روش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۵۷۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایندگان مرحله دوم تهران با ۵۰-۶۰ هزار رای وارد مجلس می‌شوند

روزنامه فرهیختگان در مطلبی از کمرنگ شدن فضای انتخاباتی گلایه کرد.

این روزنامه نوشت: درک این موضوع که فضای دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم اصلا رنگ و بویی از حال و هوای انتخاباتی ندارد، چندان نیاز به استناد به نظرسنجی‌ها و پرسش از مردم ندارد.

اگر نگاهی به اخبار برجسته روز در رسانه‌ها هم بیندازیم، در پرداخت اخبار رسانه‌ها کمتر خبری درباره انتخابات و رقابت‌های انتخاباتی پیدا می‌کنیم که میان دیگر اتفاقات و تحولات اساسا گم می‌شوند.

اگرچه بخشی از این سردی فضای انتخاباتی، به خاطر دور دوم انتخاباتی مجلس طبیعی است اما این تنها علت کمرنگ شدن فضای انتخاباتی در دور دوم انتخابات مجلس نیست، کمااینکه این دور تقریبا سردترین انتخابات در طول دوره‌های انتخابات‌های مجلس را شاهد هستیم.

یکی از عواملی که در افزایش شور و شوق انتخاباتی موثر است که ردپای آن در دیگر انتخابات‌های مجلس هم مشاهده می‌شود، رقابت میان گروه‌ها و جناح‌هاست.

در انتخابات مجلس دوازدهم، اساسا رقابت جدی حول گروه‌ها و جناح‌ها شکل نمی‌گیرد. این رقابت اگرچه درون جبهه اصولگرایی جریان داشت و دارد و بیشتر خود را در قالب عقده‌گشایی‌های سیاسی و افشاگری‌ها نشان داد اما ردی از جدیت این رقابت یا بسط این رقابت در میان گروه‌های مردم دیده نمی‌شود.

در این دوره جدای از اینکه اصلاح‌طلبان حضور جدی نداشتند، نتوانستند رقابت جدی با اصولگرایان شکل بدهند و کفه سنگین رقابت در میان لیست‌های درون‌اصولگرایی استوار بود. اما اگر از اقشار مردم می‌پرسیدید کدام یک از این لیست‌ها به دیگری ارجحیت دارد، تقریبا نمی‌توانستند تمایزی میان آن‌ها قائل شوند. درواقع رقابت میان اصولگرایان، در همان حد و درون اصولگرایان آن هم تنها بر سر تصاحب قدرت محدود ماند.

رقابت شکل‌گرفته بیش از آنکه بین اقشار مردم برقرار باشد، گویی بین خود کاندیداهاست تا این بار چه کسی در صدر مجلس شورای اسلامی به عنوان رئیس بنشیند وگرنه اتفاق تازه‌ای قرار نیست رخ دهد.

حالا در آستانه برگزاری دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم بخش اصلی دغدغه اصولگرایان روی این موضوع متمرکز است که قرار است چه کسی ریاست مجلس را به عهده بگیرد، در حالی که اگر نگاهی به دغدغه مردم درمورد انتخابات یا ساختار مجلس بیندازیم، اینکه قرار است چه کسی روی صندلی ریاست مجلس بنشیند برای مردم اهمیتی ندارد. این عملا شکاف میان دغدغه مردم و رقبای انتخاباتی را نشان می‌دهد.

در میانه این دعوا خبری از ارائه ایده برای بهتر شدن عملکرد مجلس یا مطرح شدن لزوم تنظیم قوانین در مجلس دیده نمی‌شود. تنها تمرکز احزاب روی این موضوع استوار است که قالیباف، رئیس مجلس بماند یا فرد دیگری رئیس مجلس شود. طبعا این خلأ ایده در دور دوم انتخابات هم تغییری نداشته و در همچنان برهمان پاشنه بی‌ایده بودن و ادامه دعوا برای تصاحب قدرت می‌چرخد.

کاسبان کاهش مشارکت

خروجی چنین فضایی نهایتا همین تصویری می‌شود که در انتخابات دوازدهم شاهد آن بودیم، در این فضا تنها یک طیف محدود در انتخابات مشارکت می‌کنند، بدنه اجتماعی که در هرشرایطی رای مشخصی دارند در انتخابات مشارکت می‌کنند و دیگر اقشار عملا توجهی به انتخابات نمی‌کنند و نهایتا آنچه در تهران در دور اول رخ داد دیده می‌شود و رای نفرات اول راه‌یافته به مجلس کاهش محسوس و قابل‌توجهی به نسبت دوره‌های دیگر مجلس در انتخابات‌ها داشت.

به نظر نمی‌رسد در دور دوم هم اتفاق ویژه و متمایزی رخ دهد، کمااینکه این احتمال وجود دارد که حضور آن بدنه اجتماعی خاص در این دوره هم کمتر از دوره‌های قبل شود و حالا نماینده‌هایی با ۵۰ یا ۶۰ هزار رای وارد بهارستان شوند. در این میان البته بارها نیز به این موضوع اشاره شده که بخشی از این گروه‌های سیاسی اساسا حیات خود را در کاهش مشارکت وعدم حضور دیگر طیف‌های جامعه پای صندوق‌های رای می‌بینند و اتفاقا تعمدا دیگر گروه‌های جامعه را در اظهارات و صحبت‌ها و حتی وعده‌های انتخاباتی خود حذف می‌کنند و روی صحبت خود را تنها قشر و طیف خاصی قرار می‌دهند. حالا این روزها این جریان حضور پررنگ‌تری در رقابت‌های انتخاباتی دارند و تلاش می‌کنند همچنان روند مطلوب خود را حفظ کنند.

دیگر خبرها

  • تذکر ویژه رهبر معظم انقلاب درباره دور دوم انتخابات چه بود؟ | رقابت میان کدام فهرست های انتخاباتی است؟
  • تب و تاب لیست‌های انتخاباتی در واپسین ساعات مجاز تبلیغات
  • جنجال تبلیغاتی کاندیداها در اینستاگرام /آقای کاندیدا از سرود انتخاباتی خود رونمایی کرد /کاندیدای لنجان: ادب را رعایت کنید
  • اطلاعیه شماره 2 ستاد انتخابات کشور / اعلام زمان دقیق پایان تبلیغات انتخاباتی
  • انتشار اطلاعیه شماره 2 ستاد انتخابات کشور / زمان دقیق پایان تبلیغات انتخاباتی اعلام شد
  • ساعت ۸ صبح پنجشنبه (فردا)، پایان زمان تبلیغات نامزد‌های انتخاباتی
  • اطلاعیه شماره ۲ ستاد انتخابات درباره زمان پایان تبلیغات
  • ۸ صبح فردا زمان تبلیغات نامزدهای انتخاباتی پایان می‌یابد
  • نمایندگان مرحله دوم تهران با ۵۰-۶۰ هزار رای وارد مجلس می‌شوند
  • تبلیغات صوتی نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس در نرم افزار ایران صدا فراهم شد