Web Analytics Made Easy - Statcounter

شعار ستاد انتخاباتی سعید جلیلی، نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان،‌  شعار ستاد انتخاباتی  سعید جلیلی، نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اعلام شد. «جهاد بزرگ برای جهش ایران» به عنوان شعار انتخاباتی این نامزد اعلام شده است.

حجت الاسلام مهدی تجریشی به عنوان مسئول و مرتضی فیروزآبادی، به عنوان سخنگوی ستاد انتخاباتی سعید جلیلی معرفی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام تجریشی متولد سال ۱۳۶۶، دارای تحصیلات سطح عالی حوزوی (درس خارج) بوده که مدیریت اندیشکده مرصاد، حوزه علمیه نهضت و معاونت راهبردی سازمان تبلیغات اسلامی از جمله سوابق وی است. مرتضی فیروزآبادی متولد سال ۱۳۶۲، دارای مدرک دکترای اقتصاد آموزش عالی بوده که از سوابق وی می‌توان به دبیری جنبش عدالت‌خواه دانشجویی، ریاست شبکه کانون‌های تفکر ایران (ایتان) و معاونت طرح و برنامه آستان قدس رضوی اشاره کرد.

گفتنی است، وبگاه «حیات طیبه» به عنوان پایگاه اطلاع رسانی دکتر سعید جلیلی با آدرس WWW.DRJALILY.COM و همچنین سایت «جلیلی یار» به نشانی WWW.JALILI۱۴۰۰.COM به عنوان پایگاه اطلاع رسانی ستاد این نامزد انتخابات اعلام شده است.

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: جلیلی سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری انتخابات سعید جلیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۳۸۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برنامه‌های هفته فرهنگی فریدن با شعار فریدن؛ مهد غیرت، تجلی نجابت

فرماندار فریدن گفت: هفته فرهنگی فریدن با ۴۰ عنوان برنامه در سطح شهر و روستاهای این دیار با شعار فریدن؛ مهد غیرت، تجلی نجابت آغاز شد.

عزیز الله عباسی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا از اصفهان اظهار کرد: شورای فرهنگ عمومی فریدن در سال ۹۴ از روز ۱۷ تا ۲۳ اردیبهشت را به عنوان هفته فرهنگی مصوب کرد که با توجه به ماده ۳ آئین نامه داخلی هفته فرهنگی مبنی بر امکان تغییر در زمان برگزاری برنامه‌ها، امسال به دلیل همزمانی هفته فرهنگی با دهه کرامت، برنامه‌های هفته فرهنگی از روز ۲۱ اردیبهشت آغاز خواهد شد.

وی اضافه کرد: جشن بزرگ دخترانه ریحانه، همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی، همایش بزرگداشت عالم بزرگ سید عباس مصطفوی، جشنواره غذا و جشن بزرگ امام رضا (ع) از جمله برنامه‌های شاخص هفته فرهنگی است.

فرماندار شهرستان فریدن افزود: جشن بزرگ روز دختر که امروز به مناسبت دهه کرامت و میلاد حضرت معصومه (س) در سالن هلال احمر برگزار شد، آغازی بر برنامه‌های دهه کرامت و هفته فرهنگی است اما به صورت رسمی برنامه‌ها با همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی در شهر داران آغاز خواهد شد و اختتامیه هفته فرهنگی همزمان با میلاد با سعادت علی ابن موسی‌الرضا (ع) است و این روز با جشن بزرگی در شهر داران همراه است.

عباسی اضافه کرد: این جشن بزرگ میزبان گردشگران و مسافران از شهرهای همجوار و مرکز استان اصفهان خواهد بود و تمهیدات آن نیز پیش بینی شده است.

وی خاطرنشان کرد: امسال دبیری برنامه‌های هفته فرهنگی بر عهده اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی است و تمام دستگاه‌ها و ادارات نیز باید همکاری لازم را داشته باشند تا برنامه‌هایی در شأن دهه کرامت و هفته فرهنگی اجرا شود.

فرماندار شهرستان فریدن هفته فرهنگی فریدن را فرصتی مهم برای معرفی ظرفیت‌های این شهرستان دانست و خاطرنشان کرد: مواهب بیشمار طبیعی، انسانی، جغرافیایی، تاریخی و فرهنگی فریدن راهگشای توسعه این تمدن کهن است که هفته فرهنگی به‌عنوان رسانه زنده می‌تواند آنها را بازتاب دهد.

به گزارش ایمنا، فریدن که در ۱۵۰ کیلومتری غرب شهر اصفهان قرار دارد در دوره هخامنشیان یکی از شهرهای مهم و آباد ایران آن زمان محسوب می‌شده است. فریدن در زمان قدیم «پرتیکان» نام داشته است و تنها جاده‌ای که آپادانا را به شوش متصل می‌کرده است از این منطقه عبور می‌کرد.

قالی، جاجیم، گلیم دو روی ساده و نقش دار، «ماشتا» که در گویش محلی به آن «مُشته» نیز گفته می‌شود از صنایع دستی در شهرستان فریدن هستند. ارامنه این شهرستان همچنین به زرگری، قلم زنی و کنده کاری روی سنگ نیز مشغول بودند.

طرح‌های متداول قالی در این منطقه «لچک»، «ترنج»، طرح گل‌های رز، طرح «افشان با گلدان» و طرح «مام میهن» است.

در سال ۱۳۵۸ فریدن به دو شهرستان فریدن و فریدونشهر تقسیم شد. در سال ۱۳۸۳ بخش چادگان به شهرستان چادگان ارتقا یافت و سپس در سال ۱۳۹۲ بخش بوبین میاندشت به شهرستان و از شهرستان فریدن جدا شد.

در حال حاضر فریدن بزرگ شامل چهار شهرستان فریدن به مرکزیت داران، فریدونشهر، چادگان و بوبین میاندشت است که شهرستان فریدن شامل دو بخش مرکزی و زنده رود است که دارای ۲۸ روستا و دو شهر بنام داران و دامنه می‌شود.

در پرتو تنوع رنگ و نژاد این دیرینه بوم، مشاهیر و عارفانی زیسته‌اند و بزرگانی چون محمد حسین صفای فریدنی (صفای اصفهانی)، محمد علی حکیم الهی فریدنی، محمد حسین مشایخ فریدنی منشأ تحول در زمان خود و آینده بوده‌اند.

ویژگی قومی فریدن ممتاز، بی‌نظیر و شاید کم نظیر است. اقوام شش‌گانه دیر زمانی است که در این ناحیه به آرامش زیسته‌اند. طوایف فارس زبان از کهن‌ترین ساکنان هستند و به دلیل ارتباط محدود با نقاط دیگر اکنون نیز از واژگان متروک پارسی استفاده می‌کنند.

طایفه لر نیز که در زمان صفویان به بختیاری‌ها مشهور شدند، از نژادهای قدیم ایرانی هستند که از کوه‌های آرارات و قفقاز به سمت مغرب حرکت کرده و در محدوده جنوبی ماد قدیم و نیز در پرتیکان ساکن شدند.

این مهاجران هند و اروپایی که از چندین هزار سال پیش در سرزمین‌های کوهستانی ایل بختیاری سکونت داشتند و به دو شاخه بزرگ هفت لنگ و چهار لنگ تقسیم می‌شوند.

شاه عباس صفوی تعدادی از خانوارهای شروانی، ارمنی و گرج را به ایران کوچانید. این شهروندان جدید ابتدا در طبرستان سکنی داده شدند اما به دلیل نامساعد بودن آب و هوا به شهرستان‌های داخلی ایران به ویژه فریدن نقل مکان کردند.

شاه سلیمان صفوی نیز تعدادی از طوایف ترک قزل‌باش مثل طوایف اینان لو- بیات- استاجلو و شاملو و قوم خلج را در فریدن اسکان داد.

تاکنون روستاهای چیگان، موغان، دهق و اسکندری با استقبال باشکوه گردشگران داخلی و برون استانی از روستاهای میزبان اختتامیه هفته فرهنگی فریدن بوده‌اند.

کد خبر 752090

دیگر خبرها

  • آغاز برنامه‌های هفته فرهنگی فریدن با شعار فریدن؛ مهد غیرت، تجلی نجابت
  • انتخابات مجلس دوازدهم و مروری بر «۹ ماه انتخاباتی» در ایران
  • چرخش ۱۸۰ درجه‌ای یک کاندیدا در زنجان؛ یکباره اصلاح‌طلب شد!
  • صدای نامزدهای انتخابات مجلس در «ایران‌صدا»
  • اطلاعیه شماره (۲) ستاد انتخابات درباره زمان پایان تبلیغات
  • اطلاعیه شماره 2 ستاد انتخابات کشور / اعلام زمان دقیق پایان تبلیغات انتخاباتی
  • انتشار اطلاعیه شماره 2 ستاد انتخابات کشور / زمان دقیق پایان تبلیغات انتخاباتی اعلام شد
  • ساعت ۸ صبح پنجشنبه (فردا)، پایان زمان تبلیغات نامزد‌های انتخاباتی
  • ۸ صبح فردا زمان تبلیغات نامزدهای انتخاباتی پایان می‌یابد
  • تبلیغات صوتی نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس در نرم افزار ایران صدا فراهم شد